SEO vriendelijke content

Content aan een website toevoegen is een belangrijke stap. Deze content zo schrijven en vormgeven dat het ook SEO vriendelijke content is, is stap 2. Met de SEO checklist probeer ik je een houvast te geven om hiermee goed van start te kunnen.

Je website is af en je bent er helemaal blij mee. Gelukkig! En nu….?

Een website blijft altijd work in progress.

Is het niet het onderhoud wat je toch eigenlijk wel bij moet (laten) houden dan is het wel de content die je moet blijven variëren. Een statische website is prima hoor alleen de vindbaarheid van een dynamische website is vele malen hoger.

Je website dynamisch houden kan je voornamelijk bereiken door er regelmatig nieuwe content op te plaatsen. Content dat interessant genoeg is voor jouw doelgroep om te lezen. Blijf je de bezoeker prikkelen dan ‘prikkel’ je Google ook. Content in deze context is simpel gezegd extra informatie op je website. Deze kan je plaatsen op de webpagina’s of als bericht op je site (blog).

 

Hoe maak je SEO vriendelijke content?

Bij het plaatsen van nieuwe content is het belangrijk dat je rekening houdt met de belangrijkste SEO regels. Wat deze regels zijn vind je terug in de SEO checklist. In deze checklist worden alle belangrijke punten even in het kort toegelicht zodat jij er rekening mee kan houden bij het schrijven van je content. Wil je zelf aan de slag met deze checklist, download hem dan gratis hieronder.

Weet je eigenlijk niet zo goed hoe je een bericht plaatst en hoe je het beste rekening kan houden met de SEO regels, dan help ik het je graag leren zodat je in de toekomst ook echt zelf aan de slag kan. Met een korte instructie en een makkelijke handleiding gaat dit zeker lukken.

Ps. Het duurt altijd een tijdje voordat Google je website opgemerkt heeft, heb hier geduld mee.

 

Heb je vragen, is er iets niet duidelijk of heb je zelf nog leuke tips die ik kan gebruiken?
Laat het mij vooral even weten, ik ben benieuwd! Stuur een e-mailberichtje naar info@jotm.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf je hier in en ontvang mijn updates & freebies.
(uiteraard conform privacy-voorwaarden)