Let’s do what we love and do a lot of it.

;

advies

Voor (startende) ondernemers die hun bedrijf digitaal op de kaart willen zetten met een authentieke website, webshop, landingspagina, salesfunnel of leeromgeving die een blijvende indruk achterlaat.

Er zijn genoeg mogelijkheden. Ik adviseer je graag welke
web-ontwikkeling het beste toe te passen is voor jouw business. Wat de voors en tegens zijn en tegen welke zaken je nog aan kan lopen als (startende) ondernemer. 

Zeker wanneer je als starter aan de slag gaat komen er veel mogelijkheden op je af. Ik begeleid en ondersteun je op alle digitale fronten, zodat jij je kan focussen op je core-business. 

;

webdesign

Ben je toe aan een (nieuwe) website? Dan help ik je graag om jouw ideeën verder vorm te geven. Samen werken we aan jouw online-visitekaartje. Ik ontwerp en ontwikkel WordPress websites, jouw webshop en/of online leeromgeving. Passend ontwerp, heldere strategie, SEO- & gebruiksvriendelijk voor eigen beheer. Ik kan niet wachten om er samen iets moois van te maken!

Ook als je liever zelf aan de slag wil, dan help ik je graag met duidelijke instructies en een handleiding als naslagwerk.

Jouw nieuwe website wordt uniek!

Jouw merk moet net zo authentiek zijn als jij!
Ik help je hier graag bij.

;

webbeheer

Het periodiek up-to-date houden van jouw website zorgt ervoor dat jouw website snel en veilig blijft. Ik verzorg dit graag voor je en heb hiervoor op maat onderhoudspakketten samengesteld zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

Wil je meer informatie over de verschillende onderhouds- pakketten neem dan even contact met mij op.

;

logo & huisstijl

Een goede huisstijl is de basis voor de herkenbaarheid van je bedrijf met het logo als belangrijkste element. Ik help je graag mee in de ontwikkeling van deze basis.

Naast een logo kan ik ook je visitekaartjes, e-mailhandtekening andere stationary en relatiegeschenken in stijl voor je verzorgen.

Let me support you,
so you can sparkle…
a lot !

;

grafische vormgeving

Van brochures, advertenties, flyers tot aan bedrijfspresentaties, Jot’m zorgt voor een origineel ontwerp. Ook de opmaak van e-books, online banners, advertenties etc worden afgestemd op jouw authentieke uitstraling en huisstijl.

Concrete voorbeelden vind je terug in de portfolio.
Laat je inspireren!

;

online marketing

Bereik je doelgroep, vergroot de naamsbekendheid van jouw onderneming en verbeter de klantbeleving door inzet van SEO en social media.

Ik begeleid je graag met het optimaal inzetten van jouw social media, adviseer over contentplanning, en begeleid je in een doelgerichte search engine optimalization op je website. Ook maak ik concrete visualisaties die je hierbij kan inzetten of leer je graag hoe je dit ook makkelijk zelf kan oppakken.