Let’s do what we love and do a lot of it. 

over mij foto ingrid staring jot'm

Leuk dat je mijn website bezoekt!

Ik ben Ingrid. Een aantal jaren geleden ben ik met Jot’m begonnen met een missie om gepassioneerde collega ondernemers te ondersteunen zodat zij zich kunnen focussen daar waar zij goed in zijn. Ik hoop door middel van mijn creatieve inbreng, prachtige ontwerpen en bijzondere en symbolieke details de ondernemer en zijn/haar bedrijf krachtig te positioneren.

Als ik niet achter mijn scherm zit, dan ben ik vaak bezig met mijn gezin, als moeder van 4 (bijna) tienerboys is er uitdaging genoeg. Hier en daar nog wat vrijwilligerswerk, aan de thee of borrel met vriendinnen of toch stiekem wel achter het scherm voor Studio Jot’m, het kleine zusje.

Ik ben creatief, enthousiast, initiatiefrijk en geniet ervan om andere mensen te motiveren en samen met hen te werken naar een mooi resultaat. Door de brede ervaring die ik heb opgebouwd, 25 jaar lang, weet ik inmiddels zeker wat mijn kwaliteiten zijn maar ook waar echt mijn hart ligt. Creativiteit, ontwerp & design, online media, coördineren en organiseren; I love it! Bij Jot’m zijn dit dan ook de speerpunten waar ik me op richt; ik kan mensen helpen en ontwikkel mezelf in zaken daar waar mijn hart ligt. Iedere dag weer ben ik blij dat ik met Jot’m ook echt deze dingen kan doen.